Nieuws

Hartono wint ITF-toernooi Jakarta

Arianne Hartono heeft een foutloze week achter de rug. Bij de Indonesia International Women’s Circuit op Jakarta heeft ze zowel de titel in het enkelspel als het dubbelspel opgeëist.

Na vorige week de eindstrijd te hebben verloren van het ITF World Tennis Tour Bandung was het deze week wel raak. In de finale van opnieuw een ITF-toernooi in Bandung versloeg ze de Indonesische thuisspeelster Rifanty Kahfani met 6-2 6-3. De hele week stond Hartono geen enkele set af richting haar eerste titel van het jaar.

‘Afgelopen week was een goede voortzetting van de week ervoor, waar ik voor het eerst de finale haalde in een $25.0000 ITF-toernooi. Ik stond lekker vrij te spelen en met mijn familie langs de kant genoot ik van elk moment op de baan. Het winnen van dit toernooi was voor mijn gevoel de kers op de taart van deze twee weken!’, liet Hartono weten vanuit Indonesië.

De finale van het dubbelspel kende meer spanning. Pas met 11-9 in de beslissende set werd de partij tegen de Zuid-Afrikaanse zusjes Barnard beslist in het voordeel van Hartono, die samen met de Indonesische Nadia Ravita een duo vormde.

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z