Nieuws

Kaartverkoop NK Tennis en Fed Cup van start!

De Nederlandse toptennissers bewonderen in eigen land? Mis het niet! De kaartverkoop voor het NK Tennis en Fed Cupduel Nederland – Wit-Rusland is zojuist van start gegaan.

16/12 - 22/12: NK Tennis

NK Tennis

De Nederlandse tennissers strijden van 14 tot en met 22 december 2019 om de nationale titels in Tenniscentrum Nieuwe Sloot in Alphen aan den Rijn. Wil jij graag de Nederlandse toppers van dichtbij in actie zien? Dat kan! Tot en met donderdag is de toegang gratis. Voor de dagen daarna kun je hieronder een kaartje kopen voor vrijdag 20 december, zaterdag 21 december, zondag 22 december en als passe-partout. Meer informatie over het NK Tennis lees je hier.

Nederland speelt thuis tegen Wit-Rusland in Play-off voor Fed Cup Finals

Fed Cup

Daarnaast is de kaartverkoop voor het Fed Cupduel Nederland – Wit-Rusland begonnen. Het TeamNL Fed Cupteam speelt in de kwalificatieronde op vrijdag 7 en zaterdag 8 februari voor de Fed Cup Finals thuis tegen Wit-Rusland. De winnaar van deze ontmoeting plaatst zich voor de eerste editie van de Fed Cup Finals, dat volgend jaar in Boedapest plaatsvindt. Meer informatie over de Fed Cup lees je hier.

Er vroeg bij zijn loont, tennisliefhebbers kunnen tot en met 1 december 2019 early bird tickets met korting bestellen. Kom jij het Nederlands Fed Cupteam aanmoedigen in Den Haag? Koop dan vanaf vrijdag 1 november je tickets!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z