Nieuws

Koolhof met invaller Bopanna naar dubbelfinale

Wesley Koolhof is het nieuwe tennisjaar vooralsnog goed begonnen. De Nederlandse ‘Tennisser van het Jaar 2019’ bereikte samen met Rohan Bopanna de dubbelspelfinale in Doha.

Het als derde geplaatste duo rekende in de halve finale met 7-5 6-2 af met Henri Kontinen en Franko Skugor. De Fin en de Kroaat waren als tweede ingeschaald bij het ATP 250-toernooi in Qatar.

Koolhof zal dit jaar een vast koppel vormen met Nikola Mektic, maar de Kroaat vertegenwoordigde afgelopen week zijn land bij de ATP Cup. Het nieuwe landentoernooi dat in drie speelsteden in Australi√ę plaatsvindt.

Met invaller Bopanna neemt Koolhof het in de finale op tegen Luke Bambridge en Sanitago Gonzalez. Zij versloegen Frederik Nielsen en Tim Puetz, die in de eerste ronde te sterk waren voor Matwé Middelkoop en Marcelo Demoliner, met 2-6 6-2 10-4.

 

 

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z