Nieuws

Nederlanders op koers bij Wheelchair Masters

De Nederlandse deelneemsters aan de Wheelchair Masters in Orlando zijn in goede vorm. Zowel Diede de Groot als Marjolein Buis is door de groepsfase gekomen en en staat in de halve finale.

Nummer één van de wereld De Groot en Buis waren in dezelfde poule ingedeeld en gingen als nummer één en twee door naar de halve finale die vandaag gespeeld wordt.

Daarin neemt De Groot het op tegen Jordanne Whiley uit Groot-Brittannië. Buis treft de Japanse Yui Kamiji op de banen in Florida.

Aniek van Koot bleef in het enkelspel steken in de groepsfase. In het dubbelspel bereikte ze samen met De Groot de eindstrijd, door het duo Buis/Mathewson in de halve finale te verslaan. Het Britse koppel Shuker/Whiley is de tegenstander in de titelstrijd die morgen wordt gespeeld.

In de halve finale van het dubbelspel bij de heren verloren Maikel Scheffers/Tom Egberink van Houdet/Pfeifer. De andere halve finale werd verloren door Ruben Spaargaren/Jef van Dorpe. In Orlando strijden zij morgen onderling om een derde en vierde plaats. Niels Vink strijdt samen met Heath Davidson tegen Kim/Sugeno voor de eerste plek bij de Quads. Niels Vink speelt vandaag nog wel de halve finale in het enkelspel bij de Quads.

Kijk hier voor meer informatie en een livestream van de wedstrijden.

 

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z