Nieuws

Pattinama Kerkhove wint spannende finale

Lesley Pattinama Kerkhove heeft het ITF-toernooi van Hua Hin op haar naam weten te schrijven. In de finale van het Thaise 25.000 dollar-toernooi had ze haar handen vol aan Eudice Chong. Ze versloeg de qualifier uit Hong Kong met 7-6(5) 5-7 7-5.

In de bijna drie uur durende titelstrijd won de als derde geplaatste Pattinama Kerkhove acht punten meer dan haar veel lager gerangschikte tegenstandster (145 tegen 137). De Zeeuwse staat ruim tweehonderd plaatsen hoger op de wereldranglijst dan Chong, die op plaats 445 is terug te vinden.

In Hua Hin won Pattinama Kerkhove haar tweede ITF-toernooi van het seizoen. In juli was ze ook de beste in het Britse Woking.

Dubbelspel
Een dubbelslag in Hua Hin zat er helaas niet in voor Pattinama Kerkhove. De finale in het dubbelspel ging aan de zijde van thuisspeelster Tamarine Tanasugarn verloren. Het koppel Guerrero Alvarez/Craciun was met 6-2 7-5 te sterk.

 

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z