Nieuws

Tussenstand Red Bull Next Gen Open

Inmiddels zijn er twee van de vier Nederlandse ITF WTT toernooien gespeeld en kunnen we mooie resultaten delen van de Nederlandse toppers. Ryan Nijboer voert het klassement aan door onder meer zijn finaleplaats in Den Haag. Hij wordt gevolgd door Jesper de Jong die de halve finale haalde in Alkmaar. Michiel de Krom, die de kwartfinale in Den Haag speelde, completeert de top drie. Hieronder en online tref je de tussenstand.

Tussenstand Red Bull Next Gen Open

WTT Haren & Oldenzaal

De komende weken staan de laatste twee ITF WTT toernooien op het programma. Respectievelijk Oldenzaal en Haren zijn het podium en tevens de laatste kans om punten te verzamelen voor de Red Bull Next Gen ranking.

National Final

De top 3 van de ranking aangevuld met een wildcard speler (toegewezen door de KNLTB) zullen de National Final spelen op 27 september voor de Markthal in Rotterdam. Zij strijden om een prijzenpot van € 2.500,- én een wildcard voor de Red Bull Next Gen Open Final in Milaan (geheel verzorgd).

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z