Diede de Groot Anders 02

Grenzeloze kansen: ontdek rolstoeltennis met Diede de Groot

“Ik ben anders. Maar wat betekent dat? Beter? Slechter? Of misschien juist grenzelozer?” In het rolstoeltennis bestaan geen beperkingen, alleen mogelijkheden. Diede de Groot, 's werelds beste rolstoeltennisster, is hiervan het levende bewijs. Haar prijzenkast barst van de trofeeën, gewonnen door pure inzet en doorzettingsvermogen. Want deze prijzen zijn niet het resultaat van beperkingen, maar van grenzeloos hard werken. En dat wil ze jou graag vertellen in onderstaande video. 

Rolstoeltennis vraagt dezelfde mentale kracht, dezelfde fysieke inspanning, dezelfde passie als elke andere sport. Het is de sport waar je wordt uitgedaagd om te vechten voor iedere bal, voor iedere punt, en voor iedere overwinning. Dus, als je naar Diede kijkt, zie je dan een beperking? Of zie je een atleet die zich niet laat tegenhouden door grenzen? Iemand die bewijst dat het niet uitmaakt of je over de baan rent of rolt – wat telt, is je inzet, je hart en je doorzettingsvermogen. Diede is niet beter of slechter, ze is gewoon wie ze is. Een voorbeeld van kracht en inspiratie.

Rolstoeltennis iets voor jou?

Ben je geïnspireerd door Diede? Ga dan net zoals zij de baan op en ontdek of rolstoeltennis iets voor jou is. Het is niet alleen een leuke manier om in beweging te blijven en je gezondheid en fitheid te bevorderen, maar ook een sport die je uitdaagt en je zelfvertrouwen en energie geeft. In Nederland kun je bij maar liefst 60 tennisverenigingen rolstoeltennissen. Wil je meer weten of ontdekken waar je kan rolstoeltennissen, kijk hier!

Win een clinic van Diede de Groot!

Wie kan jou beter de kneepjes van het rolstoeltennis bijbrengen dan de nummer 1 van de wereld, Diede de Groot? Grijp je kans, krijg een onvergetelijke ervaring en win een exclusieve clinic voor twee personen, gegeven door niemand minder dan Diede zelf. Dit is jouw unieke mogelijkheid om Diede te ontmoeten en rolstoeltennis te ontdekken, of om je huidige rolstoeltennisskills te verbeteren. Wil jij samen met een vriend(in) deze geweldige ervaring beleven? Doe dan snel mee en wie weet sta jij op de baan met Diede de Groot!