TV Geinburgia

Driemond

Wij zijn tennisvereniging Geinburgia in Driemond. Misschien wist je het niet, maar Driemond is ook Amsterdam Zuidoost. Voor jou als Zuidooster is het echt vlakbij. Net voor de brug naar Weesp ga je links af en dan is het simpelweg de bordjes MatchZO of Geinburgia volgen. Een paar minuten later kun je bij ons tennispark je fiets stallen of je auto ruim parkeren. En…..parkeren is bij ons gratis. Kom kijken en neem plaats op ons gezellige terras. Onder het genot van een drankje verkrijgbaar in onze kantine, kun je misschien net een leuke tennispartij zien. Je zult merken dat het er allemaal heel gemoedelijk en ongedwongen aan toegaat. We zijn een kleine tennisvereniging en dat maakt dat eigenlijk iedereen iedereen kent. Geen flauwekul en uit de hoogte gedoe. Gewoon een no nonsense club met gezellige mensen. Onze pay-off luidt niet voor niets: Gezellig tennissen voor jong en oud.

Clubinformatie

4
Banen
Bekijk alle banen
  • Gravel
150-200
Leden
Bekijk ledenbestand
  • 30-ers
  • 50+
€ 140
Per jaar (Regulier)
Bekijk lidmaatschappen
  • Regulier
    (€ 140 Per jaar)
  • Jeugd tot 16 jaar
    (€ 140 Per Jaar incl. 16 lessen)

Tennisleraren

Trainer: Roderik Franken

Roderik Franken

Hoofdtrainer
Je hoeft maar 5 minuten te praten met Roderik Franken (27) of je weet dat hij het tennisles geven serieus opvat. En dat blijft niet onopgemerkt. Geen wonder dat meer dan 30 leden zich opgegeven hebben om in de winter zijn tennis-kennis tot zich te nemen.
TV Geinburgia
Stammerlandweg 10
1109 BR Driemond

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te vergemakkelijken / uw instellingen en voorkeuren te onthouden. Klik hier voor meer informatie over het gebruik van cookies.z